Традиции, настояще с бъдеще !
Click for Пловдив, България Forecast
Асеновград
Полезни връзки
МОМН
Образователен портал
на Асеновград
Уикипедия
Дечица - забавен детски сайт
История на България
Сайт на "Ботевци"
ПРОЕКТ "ОБИЧАМ МОЕТО УЧИЛИЩЕ"
Проект „Обичам моето училище“

LightSource charity

Позитивна и цветна учебна среда!

https://lightsourcecharity.org/bg/project/оу-христо-ботев-асеновград-българия/
       Уважаеми ученици, родители, граждани на Асеновград,
       С радост Ви съобщаваме, че ОУ „Христо Ботев” - Асеновград е одобреноза участие по проект „Обичам моето училище“ на благотворителна фондация LightSource charity.            
       Целта на проекта е да подкрепи образованието, да подобри и осигурикомфортна,   мотивираща   и   вдъхновяваща   учебна   среда,   която   да   повишикреативния потенциал и осъзнатост на децата.     
       Вярваме, че с незаменимото участие на партньорите ни - екипът наLightSource charity,с участието на доброволчески групи от деца, учители иродители и нестихващ ентусиазъм ще успеем да сътворим нещо позитивно,различно, свежо, смислено и достойно. Вярваме, че екипната ни работа щепревърне фоайетата в уютни места за отдих. За обновяването на  интериора вкласните стаи ще се използват пъстри фототапети с индивидуална тематика,които ще въздействат със своето послание.  Учениците със собствени усилияще изграждат кътове с “Цветя Чистачи” и “Билкови градинки”, чиято цел е дапречистват въздуха в класната стая.  Заедно ще създаваме „нови светове“ -места, в които ще учим, творим, спортуваме и релаксираме с вдъхновение.Искаме всяко дете с гордост да каже: „Обичам моето училище!“

За повече информация: LightSource charity
http://lightsourcecharity.org/bg/i-love-my-school-bg
ОУ „Христо Ботев” - Асеновград